L’equip de bàsquet reprén la competició a la pista de la Selva

Comparteix

Després de gairebé un mes sense competir, l’equip visita un rival de la zona baixa de la classificació.

L’últim partit dels caleros, jugat el passat 13 de gener, es va saldar amb una ajustada derrota a la pista del Club Bàsquet Amposta per set punts de diferència tot i la gran imatge mostrada per l’equip. El duel davant la Selva serà el primer dels tres que els caleros tenen ajornats. Aquest fet els ha deixat a la dotzena posició, amb quatre victòries i vuit derrotes, mentre que els de la comarca del Baix Camp són penúltims amb només una victòria en catorze partits. Aitor Gavilán és el capità de l’equip.

El partit es jugarà avui divendres a les 21h. Els altres dos rivals amb qui els caleros encara s’han d’enfrontar son l’Alcover i el Vila-seca, vuitè i sisè classificat respectivament.

Comparteix