Arriben les onzenes Jornades Gastronòmiques de la Galera a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els vuit restaurants de l’Ametlla de Mar que prendran part en aquestes jornades seran el Astillero, el Pescador, la Serra, la Subhasta, les Veles, el Mestral, el Pica-Pica i el restaurant Plaça Nova.

L’Ametlla de Mar, juntament amb l’Ampolla, la Ràpita i Alcanar, enceta aquest divendres l’XI edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera, que s’allargaran fins al 10 de març. Aquestes jornades, tot i estar enquadrades en temporada baixa de l’àmbit turístic, coincideixen amb la millor època de l’any per a la pesca i el consum de la galera per les seves propietats organolèptiques. I és aquest fet el que es vol aprofitar des de l’Àrea de Turisme per desestacionalitzar la temporada alta del sector de l’hostaleria. A més, amb l’organització conjunta de les quatre viles marineres de les Terres de l’Ebre es busca potenciar la marca turística del territori. Dami Llaó és el gerent de l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar.

Els menús oscil·laran entre els 35 i el 44 euros i es podran trobar, a banda dels habituals arrossos, propostes tan innovadores com galeres saltejades amb Xerès o la crema de galeres amb niu de Kataifi i llagostins.

Tota la informació es pot consultar a la pàgina web visitametllademar.com i a l’eAgora.

Comparteix