Victòries del cadet, l’infantil i el benjamí en una curta jornada pel futbol base

Comparteix

S’ha de destacar la golejada per 11 a 0 del benjamí Dorades davant de l’Escola Delta de l’Ebre. Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar continuen líders.

Tot i que la celebració de la Festa Major de la Candelera va fer que molts dels partits del futbol base de l’Ametlla de Mar s’haguessin d’ajornar, va haver-hi equips que sí que van disputar els seus partits de lliga.

Aquest és el cas del cadet, que es va imposar per 2 a 1 al Gandesa amb més dificultats de les previstes. Amb un doblet d’Unai Merino, els caleros van poder capgirar el gol inicial dels de la Terra Alta. Ara els de l’Ametlla de Mar són a la 10a posició amb 15 punts.

Per la seva part l’infantil va golejar 6 a 0 a l’Amposta C. Dylan Sánchez va fer tres gols i els altres els van marcar Patxi Nieves i Isaac Solé, a més de comptabilitzar un gol en pròpia porta dels ampostins. Els caleros segueixen en 5a posició amb 25 punts.

Quant a l’aleví B, va caure golejat pel Camarles per 0 a 14 no poden fer res davant d’un dels equips capdavanters del campionat. Continuen a la 13a posició amb 3 punts.

En futbol escolar s’ha de destacar la golejada per 11 a 0 del benjamí Dorades davant de l’Escola Delta de l’Ebre. Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar continuen líders, empatats amb 18 punts amb el Jesús i Maria.

Comparteix