L’Agenda Gastronòmica de l’Ametlla de Mar consolida les jornades de promoció habituals

Comparteix

L’agenda no està tancada i s’està treballant amb el sector de la restauració amb alguna novetat.

L’Àrea Municipal de Turisme de l’Ametlla de Mar ja ha fet pública l’Agenda Gastronòmica de cara a aquest 2024 en la qual es mantenen les Jornades i Diades Gastronòmiques habituals destinades a la promoció de la gastronomia marinera.

L’Agenda Gastronòmica de 2024 a l’Ametlla de Mar contempla la continuïtat de totes les habituals jornades de promoció gastronòmica, considerades actualment com un dels principals atractius turístics de la vila.

La primera activitat de l’any seran les 11es Jornades de la Galera de les Terres de l’Ebre, organitzades junt amb les Viles Marineres, que començaran el dia 9 de febrer i s’allargaran fins al 10 de març. Aquestes jornades s’organitzen conjuntament amb la resta de viles marineres de la costa de l’Ebre com l’Ampolla, la Ràpita i les Cases d’Alcanar, Sota la coordinació del patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Terres de l’Ebre.

Del 26 d’abril al 5 de maig tindran lloc les 13es Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani i la Ruta de la Tapa Roja. Dins d’aquestes jornades s’ha previst els dies 27 i 28 d’abril la Diada de la Tonyina Roja que coincidirà amb la celebració de la Tuna Race Balfegó.

Una de les novetats d’aquest any és l’avançament de la 28a Diada dels Fideus Rossejats i la Mostra de vins D.O. Terra Alta, que s’ha traslladat al dia 19 de maig.

L’Agenda Gastronòmica de l’Ametlla de Mar clourà amb les 13es Jornades del Peix de Llotja i l’Arrossejat que tindran lloc del 4 al 13 d’octubre, destacant la 38 Diada de l’Arrossejat programada el 12 d’octubre.

Damià Llaó, gerent de l’Àrea Municipal de Turisme de l’Ametlla de Mar destaca que tot i consolidar les jornades habituals, l’agenda no està tancada i s’està treballant amb el sector de la restauració alguna novetat.

L’Àrea Municipal de Turisme consensua l’Agenda Gastronòmica amb els bars i restaurants de la localitat, que aquest any han decidit eliminar les rutes de la Tapa Blava i la Tapa Blanca a l’espera de consensuar la nova activitat gastronòmica, de la qual estan conversant.

Comparteix