La Cala s’imposa per 4 a 0 al Perelló en un derbi de Candelera

Comparteix

Després de recuperar efectius en les darreres jornades, l’equip calero creu en una reacció aquesta segona volta.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es va imposar clarament per 4 a 0 al Perelló en el derbi veïnal que va coincidir en el transcurs de la Festa Major de la Candelera i que va comptar amb un gran ambient a les grades.

Els de l’Ametlla de Mar van tornar a imposar-se als perellonencs tal com ja havien fet a la primera volta i ho van fer amb solvència i una aparent, que no real, facilitat sustentada sobre dos punts claus, la claredat d’idees i la qualitat en les últimes passades a dins de l’àrea i amb el control absolut de la defensa sobre la dupla golejadora del Perelló.

El partit va començar amb molt de respecte entre els dos equips i un equilibri en el joc, que es va trencar amb un clar penal comès sobre Emma que ell mateix es va fabricar i que va convertir Ivan Vidal. El penal va ser un punt d’inflexió i a la vegada un cop pels perellonencs, que pocs minuts després veien com Marc Brull, que ja havia avisat minuts abans enviant un xut al travesser, feia el segon al rematar una centrada d’Ivan Vidal.

Els caleros també van demanar penal en dues accions que la defensa perellonenca va tocar la pilota amb la mà.

Amb el 2 a 0 es va arribar al descans. A la represa, tot i una certa reacció perellonenca i que els dos equips havien disposat d’una clara ocasió cadascun, fou l’Ametlla que va fer el tercer, quan Marc enviava la pilota al fons després d’un rebuig perellonenc sota els pals a conseqüència d’una jugada de Jordi Llaó. Amb el 3 a 0 el partit es va acabar i la Cala va controlar el partit sense passar dificultats fins que va arribar el quart gol de Jordi Llaó després d’una contra per la banda esquerra.

Al final del partit, satisfacció a les grades, festa grossa i satisfacció a l’equip davant la solidesa i la seriositat de l’equip calero, que després de recuperar efectius en les darreres jornades, creu en una reacció aquesta segona volta.

Xavi Subirats és l’entrenador de la Cala.

Els caleros segueixen 5ns amb 30 punts, ja que tot i la derrota, els perellonencs van sortir de la Cala amb un avantatge de tres punts. Aquest pròxim cap de setmana hi ha jornada de descans per la celebració del Carnestoltes i es reprendrà la següent amb el desplaçament dels caleros al camp del Tortosa Ebre B.

Comparteix