Balanç molt positiu d’una Candelera 2024 primaveral

Comparteix

La climatologia benèvola ha permès als caleros i caleres gaudir de tots els actes amb normalitat.

El castell de focs d’artifici i un final de festa posterior al poliesportiu amb sessió de Dj, van posar el punt final aquest diumenge a la Candelera 2024 i a cinc dies d’activitats de tota mena i per a tots els gustos i edats.

Si alguna cosa s’ha de destacar per damunt d’altres i donada l’època de l’any en la qual ens trobem, és la climatologia. Un temps pràcticament primaveral ha permès que els caleros i caleres hagin pogut gaudir de tots els actes amb normalitat i fins i tot veure algun jove de màniga curta.

Pel que fa al programa d’activitats, el regidor de Festes Albert Borràs n’ha fet un molt bon balanç.

Per la seva part, alcaldessa Eva del Amo també ha destacat positivament aquesta Candelera 2024 i ha apuntat que ja s’ha de començar a pensar amb la Candelera 2025 i amb tots aquells aspectes que s’hagin de millorar.

La festa ja va començar amb molta força el cap de setmana del preludi aplegant diversos actes importants i multitudinaris com la representació de l’obra, La Casa de Bernarda Alba a càrrec del grup Escènic de la Societat, la trobada gegantera, el correbars o el concert ballador de la Banda de la Cala.

El dia 31 de gener es van començar cinc dies de festa continuada amb el Pregó com a tret de sortida, la degustació de tonyina, el concert Tribut a Queen, l’Ofrena Floral i la Processó en honor a la Verge Candelera, vermuts electrònics, l’espectacle infantil del Dr. Fly, el concert de Di-versiones, el concert de la Coral Verge Candelera, el dinar d’homenatge a la gent gran o l’actuació de la batukada Kalakatà entre altres.

Els caleros i caleres han pogut gaudir plenament de les activitats socials i culturals, i de sessions de ball de tarda i nit durant cada dia de festa.

Comparteix