Victòria de prestigi dels Veterans al camp del Roquetenc

L’equip calero va donar la sorpresa i es va imposar al camp d’un dels equips capdavanters de la competició

Els veterans caleros van començar molt bé i en una primera part en la qual van ser superiors, a la mitja hora de partit ja guanyaven per 0 a 3 amb dos gols de Gerard i un altre de Sergi Quintana, que va donar dues assistències de gol.

Els caleros pràcticament tenien sentenciat el partit al descans, tot i que els roquetencs van escurçar diferències en el primer minut de la segona part. Durant un tram en el qual els de l’Ametlla de Mar es van confiar en excés, va arribar un penal que fou aturat per Jesús el porter dels caleros i que va ser clau per mantenir la victòria. Abans del final, els de l’Ametlla de Mar van tenir un parell d’oportunitats més per ampliar el marcador. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels Veterans.

La de Roquetes, és una victòria de prestigi que ajuda als caleros a pujar posicions a la classificació i avisa als equips de dalt sobre les seves opcions. Els veterans de l’Ametlla de Mar s’han classificat a la 5a posició amb 14 punts.

Diumenge a les 17 h els caleros rebran a casa als veterans del Tortosa.