Derbi de Candelera entre La Cala i El Perelló

Comparteix

El partit arriba amb els dos equips lluitant per les primeres posicions de la classificació i separats per sis punts.

Arriba un dels partits més esperats de la temporada per a l’equip de Xavi Subirats, que buscarà repetir la victòria de la primera volta a La Vinyeta davant un equip, però, que s’està mostrant molt solvent durant tota la competició, amb només tres derrotes per les cinc dels caleros.

El partit tindrà tots els al·licients possibles, amb els dos equips a la zona alta de la classificació, tot i que la distància a favor dels perellonencs s’ha ampliat fins als sis punts després de la derrota a La Cava per 2 a 0, en un partit on els caleros van pagar molt cars els seus errors, combinada amb la victòria del Perelló davant l’Alcanar. Xavi Subirats reconeix que es trobaran un rival complicat però espera que l’afició també jugui el seu paper.

El partit es jugarà dissabte a les 16h.

Comparteix