Ricard Nolla treu el tercer capítol de Fem Memòria dedicat a la Candelera

Comparteix

Es poden veure els vídeos a Youtube @femmemorialacala i a Facebook Ricard Nolla i Gaseni – Serveis Audiovisuals.

El periodista calero Ricard Nolla Gaseni ha tret a la llum aquesta setmana la tercera entrega de l’audiovisual Fem Memòria, un capítol molt més extens que els dos anteriors i que en aquesta ocasió dedica a la Festa Major de la Candelera.

Després dels dos primers capítols dedicats a la infantesa i a l’escola, Ricard Nolla s’ha decantat per dedicar el tercer episodi del seu projecte Fem Memòria a la Candelera, un viatge en el temps a través de l’opinió d’alguns ciutadans de l’Ametlla de Mar i els seus records i de les imatges que des dels anys vuitanta s’han enregistrat a través de la programació de festes de la Cala RTV.

En aquest tercer capítol de Fem Memòria, l’autor recorda a través d’entrevistes personals i imatges audiovisuals, alguns dels elements més destacats de la Festa Major, com la processó, els nanos, la fira, o les sessions de ball. Les imatges, la majoria d’elles recollides en la col·lecció de Josep Argentó de les programacions de televisió que es feien durant les festes, tenen un alt contingut històric, però alhora també sentimental, tal com explica el mateix autor. Ricard Nolla.

Es poden veure els vídeos a Youtube @femmemorialacala i a Facebook Ricard Nolla i Gaseni – Serveis Audiovisuals.

Comparteix