Els alevins sumen les primeres victòries de la temporada

Comparteix

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va haver de treballar molt per assolir la victòria davant de la Rapitenca. En la darrera jornada també es van produir les victòries de l’Infantil i els dos alevins, aquests últims sortint victoriosos per primera vegada aquesta temporada.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va haver de treballar molt per assolir la victòria davant de la Rapitenca. Els caleros es van avançar en el marcador al minut 3 amb un gol de Roger Pitarque, tot i que els rapitencs van igualar just començar la segona part. Unai Costa va fer el segon per als caleros poc després i el partit va finalitzar 2 a 1. Amb aquesta victòria i l’ajornament del partit de l’Ascó, els caleros van pujar a la tercera posició de la classificació amb 27 punts.

Per la seva part, el cadet va perdre 0 a 1 davant d’un Roquetenc que és 4t a la classificació. Els caleros van encaixar un gol abans del descans i ja no van poder canviar el rumb del partit. Ara són 11ns a la classificació amb 12 punts.

L’infantil per la seva part va aprofitar molt bé la seva superioritat al camp d’un Amposta C en hores baixes. Tot i que van ser els ampostins els que es van posar per davant, els caleros van saber reaccionar a la segona part amb gols d’Adrià Reixach i Dylan Sánchez que va marcar per partida doble. Els caleros segueixen 5ns amb 22 punts.

I en categoria aleví bones notícies, ja que els dos equips van sumar les seves primeres victòries de la temporada. L’aleví A a la 1a divisió va guanyar a domicili a un Futbol formatiu Terres de l’Ebre molt millor classificat. Tot i que els locals van avançar-se en el primer quart i van arribar al descans amb l’1 a 0, els caleros van ser capaços de capgirar el marcador amb gols de Jan Jorba i Àlex Reixach. Els caleros són 13ns amb 5 punts.

Quant a l’aleví B que juga a la 2a divisió, va assolir una sofrida victòria al camp de l’Aldeana als qui han superat a la classificació. Ali Hammouch en dues ocasions i Quim Llaó van ser els golejadors. Els caleros són 12ns amb 3 punts.

Si parlem de futbol escolar, el benjamí Dorades es va posar líder amb 15 punts, després de guanyar per 5 a 1 al Camarles Blau. El benjamí Llobarrets va perdre 2 a 9 davant del líder, el Camarles Grana i es manté a la 5a posició amb 7 punts.

En categoria prebenjamí, victòria dels Seitonillos per 2 a 1 davant del perelló. Continuen 4ts amb 24 punts, mentre que els Llucets, van perdre 0 a 10 amb el Mora la Nova i segueixen a la cua.

Comparteix