L’Ajuntament es reuneix amb els cossos policials per l’onada de robatoris al nucli urbà

Comparteix

L’alcaldessa Eva del Amo, ha destacat el màxim compromís per part de totes les forces i ha avançat un reforç en la feina de la policia local.

Aquest dilluns ha tingut lloc una reunió convocada d’urgència per l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar amb les forces i cossos de seguretat, mentre no es convoca una reunió de la Junta Local de Seguretat, prevista pròximament, amb l’objectiu d’analitzar la situació i estudiar de quina manera es poden reduir els robatoris que s’estan produint en habitatges, però majoritàriament en comerços del nucli urbà.

La situació s’ha fet més visible ençà de l’estiu i tot i que es té localitzats a la major part dels delinqüents que efectuen aquests robatoris, aquests continuen reincidint. A alguns d’ells se’ls ha detingut en més de 20 ocasions i han estat posats davant del jutge, tot i que al cap de poques hores ja estan en Llibertat a l’espera de judici o perquè el resultant del robatori no ha estat suficient.

La conducta delictiva d’aquests individus és motiu d’un seguiment exhaustiu que en la majoria dels casos dona bons resultats policials, tot i que les circumstàncies dels delictes en la majoria de les ocasions, no comporten necessàriament l’entrada presó i menys de manera immediata. El fet que puguin entrar a presó o siguin extradits depèn de la gravetat dels fets o de l’acumulació delictes.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar es va reunir la passada setmana amb els comerciants de la localitat per analitzar la situació d’alarma que s’ha generat en els darrers mesos arran de l’onada de robatoris que s’estan produint. A més d’oferir el seu suport als comerciants i explicar-los quina és la tasca que s’ha fet fins ara, l’alcaldessa també va constatar la sensació d’impotència que crea en els cossos policials el fet que al cap de poques hores de detenir els autors, se’ls tornin a trobar pel carrer. Eva del Amo, és l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar.

del Amo, ha destacat el màxim compromís per part de totes les forces i ha avançat un reforç en la feina de la policia local.

Pròximament, s’incrementarà la plantilla de la Policia Local amb dos efectius, després de les places convocades el 2023 i se sumarà un efectiu més en comissió de serveis. A més durant l’estiu es reforçarà el cos amb tres agents interins. Eva del Amo.

Des de l’equip de govern es va reiterar la seva intenció de reduir el deute municipal amb l’objectiu de millorar serveis com el de la Policia Local, servei que en els darrers anys ha vist reduït de manera important el nombre d’efectius.

Comparteix