La Cala no pot amb la Cava i s’allunya del capdavant

Comparteix

Per la seva part, el filial de la Cala, que milita a la 4a Catalana, va perdre per 2 gols a 1 al camp del Campredó.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre ahir per 2 gols a 0 al camp de la Cava i no pot escurçar diferències amb els equips de dalt. Els caleros van encaixar en moments psicològics i no van ser capaços de reaccionar.

Els caleros no van fer suficient per emportar-se el triomf i van sortir de buit del camp de la Cava, un dels rivals directes per lluitar, no ja pel primer lloc, però sí pel segon o tercer lloc de la classificació.

Els caveros es van avançar just avanç del descans i va suposar un cop psicològic important pels de l’Ametlla de Mar, que s’havien mantingut al partit fins al moment, sense que la Cava hagués fet tampoc massa mèrits. Quan es preveia la reacció calera, va arribar el segon gol de la Cava després d’una descoordinació en perdre una pilota al mig del camp.

Els caleros ho van posar tot al camp, però de res va servir per evitar una derrota dolorosa. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar rebran dissabte al Perelló a sis punts de distància. El partit de màxima rivalitat coincideix amb la Festa Major de la Candelera. Els de l’Ametlla de Mar estan ara 5 ns amb 27 punts a la classificació.

Per la seva part, el filial de la Cala, que milita a la 4a Catalana, va perdre per 2 gols a 1 al camp del Campredó. Els de l’Ametlla de Mar van igualar el gol inicial dels campredonencs amb un gol en propis just avanç del descans. Temps de començar la segona part el Campredó es va posar per davant i tot i els intents caleros, no es va poder treure cap punt. La manca d’encert és desesperant i això dificulta molt que el treball es converteixi en punts. Els de la Cala van demanar fins a tres penals a l’àrea local.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar són penúltims a la classificació amb 14 punts.

Comparteix