El preludi de la Festa Major servirà per agafar el pols a la Candelera

Comparteix

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha previst un programa d’activitats molt atractiu des del divendres 26 fins al diumenge 28 de gener.

La gran quantitat d’activitats que ja s’han convertit en tradicionals durant la Candelera, fa necessari que s’hagin de programar més enllà dels dies de Festa Major, per evitar que s’hagin de simultaniejar i coincidir en dies i hores.

Ja fa anys que el cap de setmana previ s’ha concebut com un preludi de la festa, un avançament d’alguns actes que fa d’introducció als dies grans en honor a la patrona, la Verge Candelera.

Aquest any la Candelera s’inicia el dimecres dia 31 de gener amb el Pregó i clourà el diumenge dia 4 de febrer amb els focs d’artifici. Així i tot, a partir del divendres 26 de gener ja es podrà començar a agafar el pols a la Candelera amb els actes del preludi i algunes de les activitats més esperades. Albert Borràs és el regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Aquest any la representació teatral del Grup Escènic de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar de l’obra “La casa de Bernarda Alba” de Federico García Lorca, tindrà dues actuacions els dies 26 i 27 a les 22 h.

Dissabte 27 de gener també s’organitza, per una banda, la IV trobada de Gegants en memòria de Cirildo Vila a les 11 del matí, i per l’altra, el Correbars amb la xaranga Suquet Calero dels Quintos i Quintes del 2004, a les 17 h.

De cara a diumenge dia 28 s’ha organitzat a partir de les 12 h el Concert Ballador de Festa Major de la Banda de la Cala.

Al llarg d’aquests tres dies previs, també tindran lloc altres activitats musicals, espectacles de nit que començaran el divendres 26 amb un concert gratuït de Som Rock i el Tribut a Lady Gaga. Dissabte dia 27 a les 19.00 h hi haurà concert de The Baldats i a les 00.30 h un concert a càrrec de Tokyo Band, que anirà seguit d’una sessió de la Dj. Mireia DG.

L’esport també serà present durant aquests tres dies amb la recuperació de l’Olimpíada Escolar que arribarà a la 20a edició i que en aquesta ocasió tindrà lloc a l’Escola Sant Jordi el divendres 26 a partir de les 9.00 h, i el Festival Esportiu de Candelera que clourà els actes del preludi el diumenge dia 28 a les 17.30 h al poliesportiu. Dissabte des de les 09.45 h i fins a l’hora de dinar, el Camp Municipal d’Esports acollirà també diversos partits dels equips de futbol base local. Diumenge dia 28, el Parc del Bon Repòs serà l’escenari del V Campionat de Petanca de l’Associació de Petanca Tres Cales.

Finalment, l’Institut Candelera acollirà dissabte a partir de les 09.00 h la III Final del Campionat de Morra i a la Rambleta Cala Joanet a la mateixa hora tindrà lloc una botifarrada popular i a continuació una gimcana per equips.

Comparteix