El primer equip tanca la primera volta amb una altra victòria convincent

Comparteix

Els caleros no van fallar en la seva visita al Jesús Catalònia B i es van endur el triomf per 1 a 4 en un partit que van dominar de principi a fi.

El partit, recordem, es va jugar a Campredó pel tancament de la Santa Creu després dels incidents que es van produir en el partit que els jesusencs van disputar davant del Camarles B. Dos gols al primer quart d’hora, el primer de Jordi Llaó i el segon d’Isaac Tesón, van donar la tranquil·litat necessària a l’equip calero per poder controlar en tot moment l’empenta d’un rival que buscava millorar la imatge de la jornada anterior, on va sortir golejat del camp de l’Alcanar.

El penal transformat just abans del descans per Enric Salas, que marcava així el seu primer gol de la temporada, deixava el partit completament sentenciat. La segona meitat va servir per repartir minuts i els caleros van aixecar el peu de l’accelerador. Tot i així, Jordi Llaó, també de penal, marcaria el 0 a 4 minuts després que l’equip es quedés amb 10 jugadors per l’expulsió de Roger Tatay. Ja en temps afegit arribaria el gol de l’honor dels locals. L’entrenador Xavi Subirats resumia així la victòria.

La jornada deixa pocs canvis a la zona alta, ja que cap equip es va deixar punts, a excepció del Masdenverge, que va perdre a Flix i cedeix així la cinquena posició als caleros. El segon lloc continua a una distància de cinc punts.

D’altra banda, el filial va aconseguir acabar amb la mala dinàmica sumant un punt al camp del Tivenys. L’equip calero va tornar a encaixar un primer gol molt aviat, però aquesta vegada la reacció va estar a l’alçada i els gols de Marc Pallarés i Albert Bardí abans d’arribar al quart d’hora de joc donaven la volta al marcador. Els de Jordi Subirats van tenir ocasions per marcar l’1 a 3 però el que va arribar va ser l’empat dels locals abans del descans.

Aprofitant aquesta inèrcia, el Tivenys es va tornar a posar per davant durant els primers minuts de la segona part amb el 3 a 2, però els caleros van saber reaccionar de nou i Joan Benaiges marcava el 3 a 3. Quedava més de mitja hora de partit i els caleros van tenir les millors opcions per endur-se la victòria però el gol no va arribar. Jordi Subirats ‘To’ destacava la capacitat de reacció de l’equip.

Tot i puntuar, l’equip de Jordi Subirats ‘To’ cau a la quinzena posició amb 14 punts per la victòria del Jesús i Maria C.

Comparteix