Prohibit aparcar a la Plaça de l’Església

Comparteix

Després d’alguns episodis en els quals s’han produït problemes d’accés per a vehicles d’emergència, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha decidit vigilar de manera més intensa l’aparcament a la Plaça de l’Església.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar vigilarà especialment l’aparcament a la Plaça de l’Església, un indret senyalitzat amb ratlla groga en el qual està prohibit estacionar.

Les dificultats que s’han produït recentment per accedir ambulàncies i altres vehicles a una zona senyalitzada d’accés a persones amb discapacitat, tot i que tota la plaça està senyalitzada amb ratlla groga a la vorera, ha provocat aquesta decisió de l’Ajuntament. Ana Aragon és la regidora d’Interior de l’Ajuntament.

Ja s’han posat algunes denúncies i l’Ajuntament espera que es respecti la senyalització.

Comparteix