#LosDomengesdelAteneu obre el 2024 amb “Conviure amb el dolor”

Comparteix

L’Ateneu Calero enceta aquest diumenge les activitats del 2024 amb la presentació del llibre de Mercè Amat.

El llibre és una col·laboració en la qual han participat poetes, escriptors, músics, metges, infermeres i dibuixants. A més, tots els beneficis recollits aniran destinats a la Unitat del Dolor de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Mercè Amat, autora del llibre, parla sobre totes les vessants de l’obra.

L’acte estarà presentat per Àngel Martí, que estarà acompanyat per Isabel Ribera, Llorenç Marín i Montserrat Aloy. El mateix Àngel destaca la gran rellevància de la presentació per al col·lectiu de l’Ateneu Calero.

Com ja és habitual, la presentació es durà a terme el proper diumenge a partir de les 12h a l’antiga Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar.

Comparteix