Els Veterans enceten l’any al camp del Perelló

Veterans futbol 2022
Comparteix

El derbi, que obrirà el 2024, es jugarà dissabte a les 16h a La Vinyeta.

Comença l’any i els veterans de la Cala tornen a la competició aquest dissabte amb un derbi veïnal, ja que el seu rival serà el Perelló. Els caleros van finalitzar l’any traient un empat molt meritori del camp dels veterans del Vinaròs.

Tot i les baixes que pateix l’equip, els de l’Ametlla de Mar esperen recuperar posicions a la classificació, a causa de les poques diferències entre la zona baixa i mitjana de la classificació i donat que l’equip calero és un dels que menys jornades ha disputat fins ara.

Mentre els perellonencs ocupen l’última posició de la classificació amb 0 punts, els caleros estan una mica més amunt, a la 9a posició amb 5 punts, una victòria, dos empats i una derrota.

Comparteix