El juvenil visita el líder amb les opcions de jugar la promoció d’ascens en joc

Comparteix

Prova de foc per obrir el 2024 al camp del Tortosa Ebre, líder del grup. Una victòria dels caleros els deixaria a només tres punts dels tortosins, que ara mateix estan empatats amb la Pobla de Mafumet.

El nois d’Àlex Gómez, després d’un inici de temporada un pèl irregular, acumulen quatre triomfs consecutius i ja són tercers a la classificació. Tortosa Ebre i Pobla de Mafumet, intocables fins ara, mantenen el frec a frec al capdavant de la classificació, però aquesta jornada podria suposar un punt d’inflexió, ja que a banda del duel directe entre caleros i tortosins, que es jugarà dissabte a les 18h, l’equip tarragoní també tindrà un compromís complicat al camp de la Rapitenca.

L’equip cadet jugarà dissabte al matí a casa, a partir de les 11.30h, davant l’Arnes. Partit a priori igualat entre l’equip d’Enric Salas, desè a la classificació, i un rival que es troba a la vuitena plaça. Diumenge a les 12h serà el torn de l’infantil, que visitarà al Móra La Nova. Els caleros son cinquens, tres punts per davant dels morencs.

Els dos equips alevins també jugaran com a visitants aquesta jornada. L’aleví A visitarà el Tortosa Ebre, dissabte a les 11h, en busca de la primera victòria de la temporada. L’aleví B jugarà diumenge a les 10.30h al camp del Santa Bàrbara amb aquest mateix objectiu.

Per últim, en futbol escolar, el benjamí Dorades rebrà al Jesús i Maria dissabte a les 9.30h, mentre que a les 11h serà el torn del benjamí Llobarrets davant del Batea. Els dos equips prebenjamins també jugaran com a locals, els Seitonillos a les 9.45h contra l’Aldeana i els Lluçets a les 12h davant del Tortosa Ebre.

Comparteix