Un Bàsquet l’Ametlla en quadre visitarà la pista de l’Amposta

Comparteix

Els ampostins ocupen la tercera posició, a només un punt del líder, en el que serà el primer dels dos derbis de la temporada.

Els de l’Ametlla de Mar tornen a la competició després de pràcticament un mes sense jugar. Els caleros cal recordar que van perdre els dos últims partits de l’any a les pistes del Montblanc i el Bellvei, i han baixat fins a l’11a posició de la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar tindran davant seu un dels millors i més experimentats equips de la categoria, en un partit que no arriba en el millor moment, ja que a la inactivitat i la manca d’entrenaments per les festes de Nadal, s’han de sumar algunes baixes importants, fet que comportarà que els caleros s’hagin de desplaçar a la capital del Montsià pràcticament en quadre.

Aitor Gavilán, és membre del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Els caleros porten quatre victòries en onze partits a la nova categoria. Dissabte, el partit es disputarà a les 19.00h.

Comparteix