La puntualitat suïssa explicada per la calera Àngels Garcia es fa viral a TikTok

Comparteix

El seu vídeo comparant humorísticament el transport públic del país helvètic amb l’espanyol ja ha superat els 3,5 milions de visualitzacions.

L’Àngels anava en busca d’un autobús i, tot i que va arribar a l’estació a l’hora en punt, va veure com se li escapava el seu per uns segons. Llavors, allà mateix i mentre el vehicle marxava, va explicar el que li acabava de passar, fent la inevitable comparació amb el servei de transport públic espanyol, més concretament amb el de RENFE a nivell local.

En poques hores es va generar un gran debat al voltant del tema i el vídeo es va viralitzar sota el títol de “La puntualidad en Suiza”. Encara que la publicació estava feta amb un to humorístic, les diferents idees i perspectives no van trigar a fer-se’n ressò. Així ho explica la pròpia Àngels Garcia.

A banda d’això, la calera utilitza aquesta plataforma i també Instagram per publicar les seves vivències a Suïssa, comparant-les amb l’estil de vida català i espanyol sota el nom de @ilacora.

Comparteix