El servei de Costes de l’Estat, partidari d’integrar-se al consorci del GR92 dels Ajuntaments de l’Ametlla de Mar, el Perelló i l’Ampolla

Comparteix

Aquest dilluns va tenir lloc la segona trobada dels ajuntaments que estan impulsant la creació d’un consorci mancomunat que reguli les necessitats del GR92, s’encarregui del seu manteniment, de la seva promoció i de fer d’interlocutor davant de les administracions.

Els Ajuntaments de l’Ametlla de Mar, el Perelló i l’Ampolla van tornar a trobar-se amb la voluntat d’avançar en la creació d’un consorci que treballi en la millora del Camí de Ronda que transcorre per la línia de costa d’aquests tres municipis del Baix Ebre.

De moment i mentre es tramita el consorci, els ajuntaments van presentar l’esborrany d’un conveni de col·laboració que ara, hauran de signar cadascun dels consistoris i les entitats invitades, algunes presents a la reunió com el servei provincial de Costes del Ministeri de Transició ecològica, la Federació d’Excursionistes de Catalunya o el Consell Comarcal del Baix Ebre.

Aprofitant la presència del representant de Costes de l’Estat, Toni Espanya, els ajuntaments ja van lliurar-li els punts més crítics del recorregut, la major part afectats pels aiguats del passat mes de setembre, però d’altres, on els ajuntaments creuen que s’hauria de millorar la seguretat. Eva del Amo és l’alcaldessa de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Per la seva part, el representant de Costes de l’Estat es va mostrar disposat a participar del consorci i va donar suport a la iniciativa mancomunada. Toni Espanya és el representant de Costes de l’Estat.

Tant els ajuntaments, com les entitats i organismes que han manifestat la seva intenció de participar del consorci, s’han citat a una pròxima reunió al mes de febrer per continuar avançant.

Comparteix