S’acosta el Parc de Nadal 2023-2024, organitzat per la regidoria de Joventut i Festes

Comparteix

Les inscripcions es van obrir el passat 4 de desembre i encara queden places disponibles.

Aquest any el parc també es distribuirà en dos torns, del 27 al 29 de desembre, que s’ubicarà al Poliesportiu Municipal Galetet, i del 2 al 5 de gener amb ubicació a l’Institut Candelera, amb un horari de les 9 del matí fins a la 1 del migdia.

Per tal de formalitzar les inscripcions, els interessats s’han de dirigir presencialment a la regidoria de Joventut i Festes i presentar la targeta sanitària, el DNI o el llibre de família, el carnet de vacunació del nen o nena i el justificant bancari del pagament. Francina Gamundi és la tècnica de la regidoria de Joventut i Festes.

S’hi podrà inscriure qualsevol infant d’entre 3 i 12 anys i el preu de l’activitat serà de 30 euros.

Comparteix