El primer equip de La Cala no reacciona i perd a Flix

Comparteix

Tot i avançar-se al marcador va acabar perdent per la mínima i segueix allunyant-se dels primers llocs de la classificació.

Després de la derrota davant el líder en la jornada anterior, els caleros tenien un altre partit complicat al camp del Flix, segon classificat. Les coses van començar bé per l’equip de Xavi Subirats amb el gol de Marc Brull al minut 25, però els locals van aconseguir anivellar de nou el resultat abans del descans. Així analitzava Xavi Subirats els primers 45 minuts del partit.

Ja a la segona meitat, els flixancos van completar la remuntada amb un gol a falta de 20 minuts que va deixar sense marge de reacció als caleros, que acumulen així la tercera derrota consecutiva i cauen a la 6a posició, ja a 16 punts d’un l’Amposta que continua intractable i a 8 del Flix, que es consolida a la segona plaça gràcies als empats del Perelló i La Cava.

L’equip filial tampoc va poder trencar la dinàmica negativa i va perdre el sisè partit consecutiu, aquest cop a casa davant del Sant Jaume, que es va mostrar més efectiu amb un gol passada la mitja hora i un altre a les acaballes del partit. Jordi Subirats ‘To’ és l’entrenador del filial.

Amb aquest resultat els caleros no aconsegueixen sortir de la part baixa de la classificació, ja que continuen a la 14a posició amb 13 punts.

Comparteix