Publicades les bases dels Premis Nit de Poesia 2024

Comparteix

El Col·lectiu CalaCultura ha publicat les bases dels Premis Nit de Poesia 2024, certàmens literaris que organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Tret de sortida a les convocatòries de 2024 dels dos premis literaris que organitza CalaCultura, tant el Premi Nit de Poesia al Carrer, que arribarà a la seva 15a edició, com el Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar, que assolirà la 32 edició.

Els treballs que es presentin a les convocatòries, han de ser originals i inèdits, escrits en català i únicament d’autors del conjunt de l’àmbit lingüístic català, aquesta última condició, una de les novetats de les bases d’aquest any. Joan Callau del Col·lectiu CalaCultura i coordinador del Premi explica el prestigi assolit en l’àmbit dels premis en llengua catalana.

Si parlem de la 15a edició del Premi Nit de Poesia al carrer, està dotat amb 2.000 € i la publicació del llibre a la col·lecció La Suda de Pagès Editors. El jurat estarà format per Montse Oller, Rafael Haro, Xulio Ricardo Trigo, Àngels Marzo i Joan Callau, coordinador del premi.

Pel que fa al 32è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar, també tindrà una dotació econòmica de 2.000 € i la publicació del llibre a la col·lecció Lo Marraco de Pagès Editors. El jurat estarà format per Benjamí Torné, Cari Ariño, Coia Valls, Sílvia Mayans, Àngels Marzo i Joan Callau, coordinador del premi.

El termini d’admissió es tancarà el 31 de gener de 2024 i l’anunci del veredicte i el lliurament dels premis tindran lloc la nit de dissabte 15 de juny en un acte públic, en el marc de la Nit de Poesia al carrer.

Les bases es poden consultar a les xarxes socials de CalaCultura, TW: @CalaCultura · IG: @calacultura · #CalaCultura · #NitdePoesiaalcarrer · #LAmetlladeMar.

Comparteix