El Centre Excursionista “AZIMUT” enceta una nova etapa amb una renovació total de la seva junta directiva

Comparteix

Després de flirtejar amb la seva desaparició, el Centre Excursionista “AZIMUT” obre una nova etapa amb l’entrada d’una nova junta directiva que arriba amb molt potencial i moltes idees per reactivar l’activitat dels esports de natura a l’Ametlla de Mar.

La nova junta directiva del Centre Excursionista “AZIMUT” estarà formada per Lurdes Núñez com a presidenta, Agustí Pallarés com a vicepresident, Genís Pastó com a secretari, Alvaro Gaseni com a tresorer i Martí Comes i Jordina Peña com a vocals.

Qualsevol persona interessada en donar-se d’alta tindrà fulls d’inscripció a la seva disposició en diferents punts del municipi com la sabateria Can Cisquillo, Sports Àlex, al CEM La Cala o l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. L’únic pas que hauran de seguir serà omplir-lo i enviar-lo al compte d’Instagram de l’associació, @azimutceametlla. Lúrdes Núñez, presidenta electa, ens dóna algunes claus del nou projecte.

A banda de les activitats esmentades per la presidenta, la nova junta buscarà ampliar el ventall d’activitats i seccions i aglutinar-les totes dins de l’associació. Genís Pastó serà un dels membres de la nova junta.

Properament des del Centre Excursionista es farà públic el calendari sencer d’activitats per l’any 2024.

Comparteix