Valoració positiva del pont de desembre des de la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La celebració del Mercat de Nadal va generar unes bones xifres en l’àmbit turístic i una bona valoració general tant dels comerciants com del sector de l’hostaleria.

En aquesta setena edició el mercat nadalenc presentava com a gran novetat un canvi d’ubicació al carrer Pau Casals que va deixar satisfets tant a paradistes com a visitants. Eva Garcia, tècnica de la regidoria de Turisme en destaca l’èxit d’aquesta edició.

A més, la gran quantitat d’activitats programades van mantenir el dinamisme dins del mercat durant tots els dies fins a la cloenda de diumenge. Maria José Castellano, regidora de Turisme i Comerç també ens dóna la seva visió.

Les xifres d’ocupació durant aquest pont s’han situat al voltant del 75% entre els dos hotels i el lloguer d’habitatges turístics a través d’immobiliàries, mentre que al sector de l’hostaleria la valoració general també ha estat molt positiva.

Comparteix