El Club de Petanca Tres Cales puja a Divisió d’Honor

Comparteix

Amb la victòria del passat cap de setmana, l’equip A va consolidar la 2a posició, mentre que el B va tornar a perdre i es va classificar finalment a la 7a posició.

El Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar tindrà la pròxima temporada un equip a la Divisió d’Honor. L’equip A d’aquesta entitat s’ha classificat en la 2a posició final a la lliga de la 1a divisió provincial, després d’una nova victòria, en aquesta ocasió a les pistes del Parc Públic de Tres Cales davant de l’Hort d’en Simó de Reus per 6 a 3. Els caleros finalitzen la lliga amb l’ascens de categoria a la butxaca. Pepe Rísquez és el capità de l’equip A.

Per la seva part, l’equip B va patir una nova derrota a les pistes de l’At. Campo Claro per 8 a 1. Aquesta és la 12a derrota de la temporada en catorze partits i els caleros ocupen la 7a posició a la classificació. Antonio Cañadó és el capità de l’equip B.

Ara el Club està jugant el torneig social de Nadal que clourà el pròxim cap de setmana.

Comparteix