Comencen les activitats solidaries per la Marató de TV3 al CEM La Cala

Comparteix

L’Ametlla de Mar acollirà les activitats per recollir fons en favor de la Marató de TV3, que aquest any tractarà sobre la salut sexual i reproductiva, des d’avui dimarts fins divendres.

L’esport tornarà a estar molt present dins del programa d’activitats, ja que des del CEM La Cala s’ha preparat una agenda especial. Dimarts serà el torn del dance, a partir de les 18.30h fins les 20h, i del fitness, de 20 a 21h. Dimecres de 18.30h a 20h hi haurà la classe de ciclo-indoor i continuarà amb el cross, de 20h a 21h. I dijous, en horari matinal de 9 a 11h trobarem l’aqua-gym. Tots els abonats al CEM podran participar-hi amb una donació lliure i voluntària, mentre que els no abonats tindran una donació mínima de cinc euros. Aquests últims, a més, podran obtenir la matrícula gratuïta al CEM amb aquesta donació. Tere Llambrich, de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar, anima a la població a participar en totes les activitats.

Per al divendres queda reservat el Festival Esportiu, a partir de les 18h al Poliesportiu Municipal Galetet. Hi actuaran el grup de Dance Kids del CEM La Cala, el grup de Gimnàstica Rítmica de l’Àrea Municipal d’Esports, el Club de Twirling, el Club Patí l’Ametlla de Mar i l’Escola de Kenpo Luelmo. En aquest cas la donació mínima per als assistents serà de dos euros.

A banda de les activitats esportives, dijous a partir de les 18h hi haurà una xerrada sobre salut sexual i reproductiva al Centre d’Interpretació de la Pesca a càrrec de la llevadora calera Silvia Martínez, acompanyada amb el testimoni de Sarai Pastó. Maria José Castellano, regidora de Salut, ens explica com es desenvoluparà l’acte.

En aquest cas les donacions seran també de cinc euros.

Comparteix