L’Ateneu Calero presenta “Lo Calandari” del 2024

Comparteix

El calendari tindrà instantànies de tot tipus, des de vistes de les diferents cales, passant per llocs emblemàtics com el port pesquer o d’actes històrics com la Processó de Candelera.

L’Ateneu Calero va presentar aquest diumenge al Centre d’Interpretació de la Pesca “Lo Calandari” del 2024, amb un total de 15 fotografies realitzades a l’Ametlla de Mar i que van ser escollides mitjançant votacions durant tot l’any 2023.

Els seus autors van ser Eduard París, Julia Silva, Aida Redecillas, Carmen García, Jordina Bo, Andrea Eimke, Abel Borràs, Carmen Cortés, Xavi Solé, Gloria Piñol, Pepita Casanova, Bernat Margalef, Carina Balfegó, Nuria Caso i Fidel Margalef.

El calendari té un preu de 5 euros i ja està a la venda a la llibreria Sant Jordi.

Comparteix