Obertes les inscripcions per al 41è Concurs d’Aparadors de Nadal

Comparteix

Tots els interessats en participar-hi s’han de posar en contacte amb l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar.

El 41è Concurs d’Aparadors de Nadal de l’Ametlla de Mar ja ha obert el termini d’inscripcions, que s’allargarà fins al 15 de desembre. Aquest any es repartiran 4 premis dotats amb 175, 150, 125 i 100 euros respectivament.

Un jurat vinculat al món artístic i cultural visitarà tots els establiments, realitzarà la seva valoració i el dia 24 de desembre es realitzarà l’entrega de premis a la Plaça Nova en el transcurs de l’acte d’arribada del Pare Noel. Eva Garcia, és tècnica de l’Àrea Municipal de Turisme.

Tots els interessats en participar-hi s’han de posar en contacte amb l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar, ja sigui per telèfon al 977 45 64 77, a través del correu electrònic turisme@ametllamar.cat o presencialment a l’Oficina de Turisme.

Comparteix