El Sailing Training Camp aterrarà a L’Ametlla de Mar

Comparteix

Es tracta d’un projecte enfocat a la preparació i entrenaments dels esportistes nàutics de primer nivell europeu.

El projecte, sorgit l’any 2019, es va haver d’interrompre a causa de la pandèmia, i ara es tirarà endavant definitivament. D’altres municipis de la Costa Daurada com Salou, Cambrils, Mont-roig, L’Hospitalet de l’Infant, l’Ampolla i Deltebre seran les diferents seus on s’instal·larà el projecte, però el punt neuràlgic estarà situat al Golf de Sant Jordi.

El projecte ha estat impulsat per Nàutic Parc i comptarà amb la figura de Theresa Zabell com a padrina de luxe. La regatista, d’origen britànic però instal·lada a Màlaga des de ben petita, compta amb una trajectòria esportiva envejable, ja que va ser campiona olímpica als anys 1992 i 1996, tres vegades campiona d’Europa, cinc del Món i dotze d’Espanya.

Eva del Amo, alcaldessa de l’Ametlla de Mar, ens parla sobre el paper que tindrà el municipi dins del projecte.

El clima privilegiat de la zona serà el factor diferencial, ja que el principal d’objectiu del projecte és proporcionar als regatistes punts d’entrenament aptes durant tot l’any, ja que la majoria no poden entrenar als seus països d’origen durant els dotze mesos degut a les condicions climatològiques adverses.

Comparteix