El juvenil de l’Ametlla de Mar torna a guanyar i manté el pols a la zona alta

Comparteix

La victòria davant l’Ascó els deixa frec a frec en la lluita per la tercera posició. Els equips cadet i infantil també van guanyar els seus partits del cap de setmana.

Els nois d’Àlex Gómez i Abelardo Pérez afrontaven un partit de sis punts davant l’Ascó, on només valia sumar els tres punts per mantenir aspiracions d’atrapar als primers classificats. Els visitants van aconseguir avançar-se al marcador a la mitja hora però abans del descans arribaria l’empat dels caleros, obra d’Àlex Estrada.

La igualtat es va mantenir fins a deu minuts pel final del partit, quan el mateix Àlex completava la remuntada amb el seu doblet particular. Àlex Gómez es mostrava content per la victòria.

Ara els juvenils segueixen quarts a la classificació amb 15 punts però ara l’Ascó és a només un punt. Per davant continuen Tortosa Ebre B amb 24 i Pobla de Mafumet amb 21. El proper rival serà l’Amposta B, 11è amb un punt.

Victòria també pel cadet, que va recuperar sensacions al camp del cuer, el Flix, imposant-se per 0 a 8. Al descans el partit ja estava completament sentenciat amb el 0-4 i a la segona meitat van arribar quatre gols més. Els golejadors van ser Adam Pérez i Àlex Duque, amb dos gols cadascun, Sergi Cesar, Àlex Puell, Unai Merino i Nil Gómez.

L’equip d’Enric Salas és ara 9è amb 9 punts i en la propera jornada rebran el Jesús Catalònia, 11è amb 4.

L’equip infantil també es van endur els tres punts del camp del Campredó en un partit que es va avançar al passat dijous. Els nois de Xavi Borràs van protagonitzar un inici de partit excel·lent anotant dos gols, obra de Dayron Sánchez i Isaac Soler, en els primers deu minuts. Això va donar molta confiança a l’equip calero, que va sentenciar el partit abans del descans amb el gol d’Adrià Reixach. Xavi Borràs destaca la millora de l’equip respecte al partit anterior.

Ara els caleros estan a la cinquena posició amb 13 punts i el proper partit el jugaran a casa davant del Tortosa Ebre D, 8è classificat amb 6.

Ja en futbol 7, cap dels dos equips alevins va poder sumar. L’aleví A va perdre per 9 a 2 al camp de l’Amposta B. Els nois d’Hector Benaiges no van poder mantenir el ritme del seu rival i els gols d’Àlex Reixach i Unai Borràs només van servir per ajustar el marcador en moments puntuals del partit. L’aleví B també va encaixar una golejada, en el seu cas al camp del Tortosa Ebre B, que es va endur el triomf per 12 a 0.

L’aleví A segueix a la dotzena posició amb un punt i en la propera jornada rebrà a l’Olímpic, mentre que el B encara no ha pogut puntuar i el seu pròxim rival serà el Jesús i Maria.

Per últim en futbol escolar, els equips benjamins van iniciar la segona fase amb una victòria i una derrota. El benjamí Dorades va imposar-se per 8 a 1 al Campredó, mentre que els Llobarrets van perdre per 5 a 2 al camp del Remolins-Bítem. En la propera jornada s’enfrontaran a l’Arnes i a l’Escola Delta de l’Ebre respectivament.

El prebenjamí Lluçets segueix a la cua de la classificació després de perdre per 8 a 1 al camp del Móra la Nova i el prebenjamí Seitonillos va ajornar pel proper dimecres el seu partit davant l’Olímpic Móra d’Ebre. El proper cap de setmana els seus rivals seran el Jesús i Maria i l’Escola Delta de l’Ebre.

Comparteix