Tot a punt pels actes del 25-N envers la violència contra les dones

Comparteix

En motiu del dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones el col·lectiu feminista ‘La Deskarada’ organitza un acte diumenge 26 a les 11:00 a la Plaça Nova.

Com ja és tradició durant els darrers anys, el col·lectiu feminista ‘La Deskarada’ no fallarà als actes del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.

L’esdeveniment constarà de la ja habitual lectura del manifest del 25-N per part de l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar, Eva de l’Amo, juntament amb la regidora d’Igualtat, Maria José Castellano, i Noemí Llambrich, representant del grup ‘La Deskarada’.

Maria José Castellano és la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Seguidament es durà a terme un acte simbòlic on qualsevol persona assistent podrà deixar la seva empremta de color lila sobre un gran llençol blanc.

Noemí Llambrich és la representant del grup ‘La Deskarada’.

El canvi de data ve provocat pels diversos actes programats al municipi durant el dissabte, però tan des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar com des de ‘La Deskarada’ s’espera l’assistència de caleros i caleres representants de totes les franges d’edat.

Comparteix