Mor un mariner de l’Ametlla de Mar en accident laboral

Comparteix

El pescador de 43 anys va perdre la vida ahir al vaixell on treballava després d’un accident laboral.

El Centre Operatiu de Servei de la Guàrdia Civil de Tarragona va rebre un avís als voltants de les 15.30 h hores d’un incident ocorregut en el vaixell d’arrossegament Ramon i Juanita, quan es trobava feinejant davant la costa de l’Ametlla de Mar. La Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil es va desplaçar al port del municipi, juntament amb patrulles uniformades encarregades de recopilar les primeres informacions sobre el succés.

Tot pareix indicar que l’anorac del difunt es va quedar enganxat a la ‘maquinilla’ de l’embarcació i desgraciadament l’hauria absorbit, produint-li la mort.

El pescador, Avram Kostadinov Pascalev era una persona molt apreciada al municipi. Vinculat als sectors futbolístics de la població per haver estat jugador de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar i de l’Agrupació de Veterans de la localitat, la seva mort ha causat una gran commoció al municipi. Divendres tarda es va guardar un minut de silenci en la seva memòria en el qual van participar amics, familiars i molts dels seus companys de professió.

Miquel Brull és el Patró Major de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar.

EEls agents de la Policia Judicial van activar el protocol d’avís a l’Autoritat Judicial, que té oberta una investigació per esclarir els fets.

Comparteix