La Cala juga a Pinell pensant en l’Amposta

Comparteix

El primer equip de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar juga diumenge a les 15:45h al camp del Pinell, pas previ a l’important partit de la pròxima setmana a casa davant del líder.

Els de l’Ametlla de Mar necessiten la victòria per poder afrontar el partit de la següent setmana amb aspiracions de reduir distàncies amb l’Ampsota. Els caleros són 3rs amb 21 punts, mentre el Pinell és segon per la cua amb 5 punts.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva banda, el filial juga a casa davant de la Galera. Els caleros acumulen tres derrotes seguides i tenen necessitat de guanyar per no caure més en la classificació. La Galera és 13 amb 10 punts i els caleros es troben amb 13 punts a la 9a posició.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

El partit es disputarà dissabte a les 17h.

Comparteix