L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar mostra a Ports la seva voluntat de desencallar la construcció de l’edifici comercial del port

Comparteix

Aquest projecte va quedar al damunt de la taula fa uns quants anys degut a les diferències existents entre Ports i l’anterior equip de govern amb el disseny de l’edifici.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha demanat a Ports de la Generalitat que desencalli la construcció de l’edifici comercial i de serveis que s’ha d’ubicar a la zona portuària i que es va aturar en el seu moment a causa de diferències entre les dues institucions amb el projecte.

La visita de presentació de la nova directora general de Ports de la Generalitat Annabel Moreno a l’Ametlla de Mar, va servir perquè l’Ajuntament de la localitat, poses al damunt de la taula alguns dels temes pendents entre ambdues institucions. Entre els més importants, destaca la construcció de l’edifici comercial a la zona portuària, el qual, ha d’acollir locals per a les empreses d’activitats nàutiques, a més d’algun servei de restauració.

Aquest projecte va quedar al damunt de la taula fa uns quants anys degut a les diferències existents entre Ports i l’anterior equip de govern amb el disseny de l’edifici. L’edifici comercial estava previst inicialment en el Pla d’Inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat.

L’actual equip de govern municipal, vol donar un impuls al projecte i ha demanat a la nova directora, que es torni a revisar el projecte i la seva voluntat d’arribar a un consens amb Ports per accelerar la seva construcció. Eva del Amo és l’alcaldessa de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Tal com ha explicat l’alcaldessa, a més de l’edifici de Ports, l’Ajuntament també ha demanat a Ports de la Generalitat que avanci amb caràcter d’urgència l’obra de construcció del sistema d’evacuació d’aigües residuals i de serveis que ha d’enllaçar tant el futur edifici, com el Centre d’Interpretació de la Pesca amb la xarxa general. La precària situació de la xarxa d’aigües residuals de la zona del carrer Major i la plaça del Canó, ha portat l’Ajuntament a preveure una actuació de millora de cara a les pròximes setmanes. L’Ajuntament considera necessari aprofitar aquestes obres per deixar enllestides les futures necessitats de la zona.

Comparteix