La Banda de la Cala ultima els preparatius pel concert de Santa Cecília

Comparteix

Aquest any s’incorporen a la Banda de la Cala sis nous músics i que amb motiu de Santa Cecília viuran la seva primera actuació com a membres de la banda.

La Banda de la Cala actuarà el proper dissabte dia 25 de novembre a les 19.00 h al Poliesportiu amb motiu de Santa Cecília, patrona dels músics, amb un concert ple de novetats.

Després de l’èxit de l’any anterior amb motiu del 40è aniversari de la Banda de la Cala, aquest any els músics estaran acompanyats durant gran part del concert per diferents entitats culturals del municipi com l’Escola Municipal de Música, el Grup Escènic de Teatre, la Banda de Cornetes i Tambors, la Coral Verge Candelera i la Batukada Kalakatà.

Mentre els diferents convidats aniran fent acte de presència, el repertori seguirà la tònica dels concerts anteriors de Santa Cecília, amb un pasdoble, una obra simfònica i diverses obres de banda. S’aconseguirà així una espectacle únic i diferent, que la Banda mai havia ofert al públic.

Cal afegir que la Banda ve de realitzar, per segon any consecutiu, unes estades de convivència a Rasquera, concretament a Can Manxol, on es va respirar un gran ambient de germanor amb l’assistència de pràcticament tots els seus integrants i que va servir per preparar aquest concert.

Aquest any s’incorporen a la Banda de la Cala sis nous músics i que amb motiu de Santa Cecília viuran la seva primera actuació com a membres de la banda. Com ja és habitual, se’ls passarà a recollir pels diferents domicilis durant el matí del concert. Ells són Julen Gisbert i Gerard Piñol (clarinet), Isona Llambrich i Ferran Pons (trompeta), Macià Font (percussió) i Berta Ferré (saxo).

Emilio Cabello és el director de la Banda de la Cala.

Amb aquest cartell de luxe, des de la Banda de la Cala s’espera repetir l’èxit d’afluència de públic aconseguit en els concerts anteriors.

Comparteix