Nous canvis en la recollida d’escombraries del carrer Miramar

Comparteix

La regidoria de Serveis i Manteniment de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha decidit canviar el sistema de recollida i copiar el que va posar en marxa a mitjans del mes d’octubre al carrer Nou.

Les males olors dels contenidors en superfície ubicats al carrer Miramar i la mala imatge que donaven per la mala utilització, va portar a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar a adoptar un sistema de porta a porta pels restaurants de la zona durant els mesos d’estiu. Aquest sistema no ha donat el resultat esperat i ara la regidoria de Serveis i Manteniment tornarà a canviar el sistema a partir de la nit del dia 5 de desembre, ja que l’indret encara generava males olors i mala imatge.

Des d’aquesta data, els contenidors s’instal·laran a partir de les 20 h i es retiraran a partir de les 5 de la matinada, deixant l’espai lliure de contenidors entre les 5 h i les 20 h. Aquest sistema s’està duent a terme actualment al carrer Nou.

Els contenidors de resta i orgànica s’instal·laran cada dia de la setmana, el d’envasos, els dilluns, dimecres i divendres, el de paper, els dimarts i els dijous, i el de vidre, només els dissabtes. Jordi Martí és el regidor de Serveis i Manteniment.

L’Ajuntament netejarà l’indret i ubicarà unes jardineres que no permetran l’aparcament de vehicles durant el dia. Des de l’Ajuntament també s’estan buscant solucions als problemes que generen els sorolls de la maquinària que s’utilitza per a la retirada dels contenidors i s’està treballant per utilitzar de cara al bon temps, un altre vehicle en propietat de la brigada municipal, que mitjançant un sistema d’elevació amb ploma, substitueixi els habituals carregadors elevadors, coneguts popularment com a “toros”.

Comparteix