La Cala recupera sensacions i s’imposa al Roquetenc per 3 a 1

Comparteix

El filial va perdre per 5 a 1 al camp de la Cava B, sumant la tercera derrota consecutiva.

El primer equip de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar va tornar a guanyar, tres jornades després, davant un Roquetenc que no va poder fer res davant l’efectivitat més gran dels caleros.

Els de Xavi Subirats, tot i arrossegar baixes importants i haver de tornar a completar la convocatòria amb jugadors del filial, van sortir amb les idees molt clares i en vint minuts aconseguien encarrilar el partit gràcies a dos gols de Jordi Llaó. El Roquetenc va estar sotmès fins al descans i sort en va tenir que els caleros no culminessin alguna ocasió més que hagués sentenciat el resultat definitivament.

A la segona part, Marc Brull va aprofitar un dels primers contracops per marcar el 3-0, que ja va deixar el Roquetenc sense opcions. Fins i tot l’àrbitre, que posteriorment es va disculpar, va anul·lar un altre gol legal de Marc. A partir d’aquí, els visitants van aconseguir canviar la dinàmica, però els caleros van tirar fiabilitat defensiva per mantenir l’avantatge, fins i tot salvant una rematada sota els pals. A més, tot i això, la seva intensitat no va baixar i el premi els acabaria arribant a falta d’un quart d’hora amb el 3-1, que ja seria el resultat definitiu.

Xavi Subirats, entrenador del 1r equip, es va mostrar molt satisfet amb el rendiment dels seus jugadors.

Els caleros continuen 3rs amb 21 punts, a tres del Perelló i a set de l’Amposta, que també van guanyar els seus partits.

Per la seva banda, el filial no va poder endur-se cap punt del camp de la Cava B. Tot i avançar-se al marcador amb el gol de Denís Margalef, l’equip de Jordi Subirats ‘To’ es va veure superat per la reacció dels caveros a la segona part. Al descans s’arribava amb l’empat al marcador, però l’inici de la segona meitat va ser letal per als interessos caleros, que van encaixar dos gols durant el primer quart d’hora i ja no van poder capgirar la situació. El 4 a 1 i el 5 a 1 van arribar en els últims 20 minuts i van rubricar la superioritat local en el còmput global del partit.

Jordi Subirats ‘To’ lamentava la mala sortida a la segona meitat.

Amb aquest resultat, l’equip calero es queda amb 13 punts i cau a la 9a posició.

Comparteix