La Cala buscarà retrobar-se amb la victòria davant un rival directe

Comparteix

Els primer equip de la S.C.E.R. s’enfronta aquest dissabte a les 17:00h amb el Roquetenc, un altre dels equips de la zona alta de classificació.

Després de cedir dos empats davant equips a priori inferiors com Xerta i Masdenverge, l’equip de Xavi Subirats tindrà una prova de nivell amb la visita del Roquetenc. Tot i així, els caleros segueixen a la 3a posició amb 18 punts, mentre que els visitants son 6ns però a només dos punts de distància. A més, cal destacar que només han perdut un partit en les nou jornades disputades.

La convocatòria tornarà a comptar amb jugadors del filial, ja que l’equip continua minvat per les baixes i amb diversos jugadors tocats.

Xavi Subirats adverteix sobre la solidesa del Roquetenc i la dificultat del partit.

Per la seva banda, el filial també juga dissabte a les 17:00h al camp del filial de La Cava. Després de dues derrotes, l’equip de Jordi Subirats té una bona oportunitat per sumar els tres punts davant un rival que tampoc ha aconseguit guanyar en les tres darreres jornades.

Jordi Subirats preveu un partit molt disputat.

El caleros són ara 8ns a la classificació amb 13 punts, els mateixos que els caveros, que són 9ns.

Comparteix