L’últim parcial condemna el Bàsquet l’Ametlla a la pista del Carme Bàsquet

Comparteix

Pol Aguado va ser el màxim encistellador dels caleros amb 18 punts.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre diumenge per 79 a 60 a la pista del Carme Bàsquet de Tarragona. Un últim parcial dolent va provocar la dolorosa derrota calera per 19 punts.

Als de l’Ametlla de Mar no els va donar prou el motor per mantenir les seves aspiracions a guanyar el partit davant del líder de la categoria, el Carme Bàsquet, i això que van posar-los les coses molt difícils, fins que va arribar l’últim parcial i els caleros van ensorrar-se i no van poder evitar que els tarragonins marxessin en el marcador.

El primer parcial se’l van apuntar els caleros per un punt, i tot i que van arribar al descans amb un marcador desfavorable de 38 a 32, encara es mantenien al partit. Fins i tot van jugar millor el tercer parcial que va ser per als caleros, reduint les diferències, tot i que en arribar a l’últim parcial, fou quan es van produir les diferències. 24 punts dels tarragonins per 8 dels caleros i resultat final de 79 a 60 amb una diferència de 19 punts.

Als de l’Ametlla de Mar també els va costar anotar des de la línia de tres punts, aconseguint només tres cistelles, i van estar per sobre del 50% en els llançaments de tirs lliures. Pol Aguado va ser el màxim encistellador dels caleros amb 18 punts. Aitor Gavilán és un dels components de l’equip calero.

Ara els de l’Ametlla de Mar ocupen la 9a posició de la classificació amb 9 punts

Comparteix