El cadet de l’AME aconsegueix la victòria amb el Mora la Nova amb un jugador menys

Comparteix

Molt meritori tembé, l’empat a 5 de l’aleví A, al camp del Roquetenc, un equip que a la pretemporada va guanyar-los aquí a casa per 1 a 7.

El cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar va aconseguir una important victòria a casa davant de l’At. Mora la Nova, com a resultat més destacat de la passada jornada dels equips del futbol base calero, tot i que també fou molt meritori l’empat de l’aleví A al camp del Roquetenc.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre inesperadament a casa davant d’un Jesús Catalònia molt pitjor classificat que amb poc va obtenir molt de premi. Els caleros es van avançar en el marcador a mitjans primera part amb un gol de Jahvè Moreso a passada d’Unai, però tot i dominar i jugar millor, no van aprofitar per augmentar el marcador. A l’inici de la segona part, un gol dels visitants els va posar al partit i els va fer creure en la victòria. Els caleros, molt afectats per aquest primer gol jesusenc van ser incapaços de reaccionar i el Jesús Catalonia va aconseguir el segon gol poc després. Els de l’Ametlla de Mar són 5 ns a la classificació amb 9 punts. Diumenge a les 17 h juguen al camp del Jesús i Maria. Àlex Gómez és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, el cadet va assolir una victòria important davant del Mora la Nova, amb qui està empatat a la classificació. Els caleros es van imposar 1 a 0 amb un solitari gol de Marc Vila i van saber mantenir el resultat fins i tot quan es van quedar amb un jugador menys per expulsió al minut 62. Els de l’Ametlla de Mar són ara 10 ns amb 9 punts i dissabte tornen a jugar a casa davant del Camarles a les 15 h.

Quant a l’infantil, res va poder fer davant d’un bon Santa Bàrbara, líder de la categoria. Els caleros que van encaixar el primer gol al minut 3, van competir per l’empat fins a la meitat del primer temps, quan va arribar el segon gol planer. A partir d’allí, la superioritat va ser dels visitants, que van acabar guanyant per 0 a 5. Els caleros es mantenen 5 ns a la classificació i diumenge a les 11 h juguen al camp del Gandesa, 3r classificat.

Si parlem de la categoria aleví, molt meritori l’empat a 5 de l’A al camp del Roquetenc, un equip que a la pretemporada va guanyar-los aquí a casa per 1 a 7. Els gols foren de Mehdi el Bouzidi i Pere Quintana per partida doble i també va marcar Jan Jorba. Els de l’Ametlla de Mar van sumar així un esperançador primer punt de la temporada. Dissabte a les 9.30 h juguen a casa davant de l’Aldeana, 2n classificat. Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’aleví A.

Quant a l’aleví B, va perdre per 13 a 0 al camp del Sant Jaume d’Enveja en un partit sense opcions pels caleros, que al cap de quinze minuts de joc ja perdien per 5 a 0. Segueixen a la cua amb 0 punts i dissabte a les 10.15 h juguen a casa davant de l’Arnes.

En futbol escolar, van descansar els dos equips de benjamins. Aquest divendres a les 18.30 h el benjamí Dorades juga a casa davant de l’Aldeana i el benjamí Llobarrets jugarà dissabte a casa a les 9.45 h davant del Camarles.

A la categoria prebenjamí, Seitonillos va imposar-se per 0 a 4 a casa del Jesús Catalonia. Ara ocupen la 7a posició i dissabte a les 11 h juguen a casa amb el Gandesa Blau, mentre que el Llucets va descansar i dissabte a les 12 h juga amb el Gandesa Roig.

Comparteix