La Cala es Mou, va reconèixer divendres passat l’esforç als esportistes locals

Comparteix

Un dels moments més esperats de la nit, fou l’entrega dels premis especials.

El Poliesportiu Municipal Galetet va acollir divendres passat l’acte d’entrega dels premis esportius La Cala es mou, una gala de reconeixement a tots els esportistes i entitats esportives de l’Ametlla de Mar.

Es van entregar reconeixements a les entitats esportives locals per l’impuls i la promoció de cadascuna de les pràctiques esportives. També van rebre reconeixements els esportistes més regulars i els que han estat revelació dels seus clubs en diferents disciplines esportives.

Igualment, es va reconèixer la tasca feta al llarg de la passada temporada a tècnics i professionals de l’esport, fossin de clubs, entitats o seccions de l’AME de l’Ametlla de Mar.

Un dels moments més esperats de la nit, fou l’entrega dels premis especials. El premi a la Promoció Esportiva fou per al Club de Tennis l’Ametlla de Mar per la seva promoció del pàdel, l’ascens de dues categories en dues temporades consecutives i la creació d’un equip de pàdel femení.

El premi al Millor esportista de club fou per a Roger Espuny del Club Twirling l’Ametlla de Mar Campió d’Espanya i finalista i campió a la Copa del Món.

El premi al Millor esportista o equip de l’AME fou per a la secció de natació amb cinc Campionats de Catalunya als JEEC i els seus campions, Daniela Álvarez González, Nil Duran Martí, Unai Borràs Cugat, Núria Piñol Segarra, i l’equip de relleus format per Nil Duran, Daniela Álvarez, Laia Canyagueral i Unai Borràs.

I els premis als Millors esportistes de projecció exterior foren per a Carla Borràs Salvans 3a classificada al Campionat de Catalunya i Sots campiona d’Espanya de gimnàstica Rítmica.

Marc Beltran Riera, pilot de karts Campió de Catalunya de resistència, subcampió de Catalunya de velocitat i actual líder del campionat d’Espanya de las Sodi world series.

Albert Manea, Esportista Calero vinculat al club patí l’Aldea, sots campió de Catalunya i tercer Campionat d’Espanya.

Cristina Teba, sots campiona de Catalunya i finalista al campionat d’Espanya oficial de la Federació de ball esportiu i primera en el campionat de Catalunya de clubs.

Norbert Callau, preparador físic del juvenil del FC Barcelona.
Òscar Moreso, Jugador del Nuova Florida de la Sèrie D Italiana.

Sílvia Argentó coordinadora de l’AME de l’Ametlla de Ma.

També es van fer mencions especials a l’àrbitre Eduard París pel seu ascens a 1a Catalana i a 3a REF com a assistent, a Núria Llambrich per la seva implicació amb l’esport local com a esportista i voluntària i a l’Onada Boccia Team pels seus 1r i 2n lloc al Campionat de les Terres de l’Ebre i l’impuls a l’esport inclusiu.

Comparteix