Empat de caràcter de la Cala al camp del Masdenverge

Comparteix

El filial a la 4a Catalana, va perdre a casa per 0 a 5 davant d’un Amposta B molt superior.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va empatar dissabte passat a dos gols al camp del Masdenverge en un partit que perdia per 2 a 0 a l’inici de la segona part.

Als de l’Ametlla de Mar, amb molts juvenils i jugadors del filial a la convocatòria, els va costar molt adaptar-se al camp de gespa natural en molt mal estat que es van trobar i a la primera part, pràcticament es van dedicar a defensar-se d’un joc local més directe del qual, només es van poder desempallegar en el tram final. Mala primera part dels caleros que van fer el primer xut a porta al minut 40.

Temps de començar la segona part els de l’Ametlla de Mar van encaixar dos gols, tots per rematades a l’àrea petita. Després d’uns minuts de confusió, els caleros van treure el caràcter i a diferència de la primera part, van començar a guanyar duels particulars i emportar-se les segones jugades fins que van tancar al Masdenverge al darrere. Emma Mezza va donar el primer avís amb un xut al pal i Jordi Llaó va escurçar diferències de penal. Gerard Parellada faria de cap el segon gol calero. Els de l’Ametlla de Mar tindrien encara dues ocasions més claríssimes per emportar-se els tres punts, però el marcador ja no es va moure.

Xavi Subirats, entrenador del 1r equip va reconèixer la dolenta primera part, però, en fa un bon balanç, sobretot per com va anar el partit.

Tot i que l’Amposta i el Perelló s’han escapat lleugerament a la classificació, els caleros segueixen a la tercera posició.

Per la seva part, el filial a la 4a Catalana, va perdre a casa per 0 a 5 davant d’un Amposta B molt superior. A les baixes propiciades per la convocatòria del 1r equip, es va afegir la del porter Moha, fet que va obligar a Consarnau a posar-se sota pals. Els ampostins van ser molt superiors i la seva victòria es justa. Jordi Subirats “To”, és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar baixen fins a la 9a posició de la classificació.

Comparteix