La Cala es mou, reconeixerà aquesta tarda a la comunitat esportiva calera

Comparteix

L’acte, organitzat per l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar, s’iniciarà a les 20.00 h al Poliesportiu Municipal Galetet.

Avui divendres tindrà lloc al Poliesportiu Municipal Galetet l’acte d’entrega dels premis esportius La Cala es mou, una gala de reconeixement a tots els esportistes i entitats esportives de l’Ametlla de Mar.

S’entregaran reconeixements a les entitats esportives locals per l’impuls i la promoció de cadascuna de les pràctiques esportives. També rebran reconeixements els esportistes més regulars i els que han estat revelació dels seus clubs en diferents disciplines esportives.

Igualment, es reconeixerà la tasca feta al llarg de la passada temporada a tècnics i professionals de l’esport, siguin de clubs, entitats o seccions de l’AME de l’Ametlla de Mar.

Un dels moments més esperats de la nit, serà l’entrega dels premis especials, el premi a la Promoció Esportiva, al Millor esportista de club, al Millor esportista o equip de l’AME i als Millors esportistes de projecció exterior. Madeo Comes, és el regidor d’Esports.

L’acte, organitzat per l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar, s’iniciarà a les 20.00 h i contempla la presència de pràcticament tota la comunitat esportiva calera.

Comparteix