Pas enrere de la Cala que es deixa empatar a casa amb el Xerta

Comparteix

el filial de la Cala va perdre per 2 gols a 1 al camp del Benissanet.

El 1r equip de futbol de la Cala va empatar dissabte a casa davant del Xerta en un partit molt espès dels caleros, que no van trobar la fórmula per derrotar un equip de la part baixa que va venir amb la lliçó apresa.

Els de l’Ametlla de Mar van fer un mal partit dissabte i això es va traduir en la pèrdua de dos punts, que ja en són cinc a casa en quatre partits. El Xerta, un rival molt batallador, va saber posar la intensitat necessària com per a evitar que els caleros fessin el seu joc.

Es va arribar al descans amb empat a 0 i amb una clara ocasió d’u contra u desbaratada per cada equip, on els porters van estar més encertats que els davanters. Al minut 64 va avançar-se el Xerta deixant gelats als caleros, tot i que Ivan Vidal, que havia sortit a la segona part i just abans de lesionar-se, va igualar el marcador.

Quan tot feia pensar en la remuntada, més del mateix, molta voluntat i cor en les jugades d’atac dels caleros, però sense idees i en els últims minuts a la desesperada penjant pilotes a l’àrea buscant rematador.

Finalment, el marcador no es mouria i l’empat deixaria un mal gust de boca a tothom en un dia en el qual es va veure un camp ple de gom a gom per la presentació del futbol calero. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar han baixat una posició a la classificació i són tercers amb 17 punts, a cinc punts de l’Amposta i un punt del Perelló.

Per la seva part, el filial de la Cala va perdre per 2 gols a 1 al camp del Benissanet. Els de l’Ametlla de Mar van competir durant tota la primera part, tot i que el Benissanet es va avançar en el marcador. A la segona part, de nou el Benissanet ampliava les diferències, tot i que un gol al 75 amb l’ajut local, ja que va ser en pròpia porta, va posar emoció al partit fins a l’últim moment, ja que els caleros ho van intentar. Jordi Subirats “To”, és l’entrenador del filial.

Amb aquesta derrota, els de l’Ametlla de Mar han baixat fins a la 8a posició amb 13 punts.

Comparteix