La Cala Guanya a Santa Bàrbara i se situa segon en solitari

Comparteix

El filial de la Cala va imposar-se dissabte a la tarda a la Fatarella per 2 a 1 i es troba a dos punts del líder.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar aquest diumenge a la tarda al camp del Santa Bàrbara per 3 gols a 1. Amb aquesta nova victòria, els caleros s’han situat en solitari a la 2a posició de la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar van haver de posar els cinc sentits per emportar-se la victòria d’un camp sempre complicat en el qual no pots abaixar la tensió ni un sol minut, tot i anar per davant en el marcador.

El Santa Bàrbara es va avançar al cap de 10 minuts de joc, tot i que Ivan Vidal no va trigar gaire a capgirar el marcador a mitjans de la 1a part amb dos gols en cinc minuts, arrodonint unes estadístiques que demostren que està en ratxa amb sis gols en sis partits.

Temps de començar la segona part, Marc Brull, un altre dels jugadors en millor forma va fer el tercer gol per a la Cala i el seu cinquè a la temporada. Lluny de poder relaxar-se, l’equip calero va haver de seguir al partit. Prova d’això foren les dues intervencions de molt de mèrit del porter Erik Devadip. Tot i les posteriors arribades d’uns i altres, el marcador ja no es mouria. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip, .

Important doncs la victòria calera que el deixa sol a la 2a posició de la classificació amb 16 punts, a tres punts del líder l’Amposta.

Per la seva part, el filial de la Cala va imposar-se dissabte a la tarda a la Fatarella a casa. Els caleros van haver de remuntar un gol inicial molt matiner dels visitants. A poc a poc es van anar refent fins que pocs minuts abans del descans, Salifou va fer el gol de l’empat.

A la represa de nou Salifou posa en avantatge als caleros en el marcador. Tot i alguna arribada esporàdica dels de la Terra Alta, els caleros van ser mereixedors d’un marcador més ampli en aquesta segona part. Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

En una classificació de 4a Catalana molt ajustada, els de l’Ametlla de Mar són 6ns, però a només dos punts del líder.

Comparteix