Eleccions sindicals del personal funcionari de l’Ajuntament

Comparteix

Joan Josep Balfegó fou la candidatura més votada amb 13 vots. Els representant de CC.OO, Joan Canyagueral en va obtenir 11.

Aquest dilluns al matí van tenir lloc a la Sala d’actes de l’Ajuntament les eleccions sindicals del personal funcionari de l’Ajuntament al comitè d’Empresa en les quals van concórrer dues candidatures, les de CC.OO i USOC.

Els funcionaris municipals van escollir als seus representants al comitè d’empresa. El representant d’USOC, Joan Josep Balfegó fou la candidatura més votada amb 13 vots. Els representant de CC.OO, Joan Canyagueral en va obtenir 11.

Cal recordar que durant el mes de setembre es van celebrar les eleccions del personal laboral. Mentre que en el sector dels tècnics que agrupa els treballadors d’oficines, serveis tècnics, recaptació, intervenció, biblioteca, llar d’infants o escola de música, la llista més votada fou la de CC.OO, al sector dels especialistes que agrupa la bridada municipal, la candidatura amb més suports fou la d’USOC.

El pròxim mes de novembre hi haurà eleccions sindicals al comitè d’empresa a la Cala Serveis, que agrupa les àrees d’esports, turisme i mitjans de comunicació.

Comparteix