La Cala dona per bo un empat al camp de l’Alcanar

Comparteix

El filial que juga a la 4a Catalana, va empatar a 1 gol al camp de la Torre de l’Espanyol.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va empatar dissabte a 2 gols al camp de l’Alcanar. Els caleros, que a la primera part no van saber llegir bé el partit, van acabar traient un punt en un partit que se’ls va posar molt difícil.

Partit molt complicat el que va jugar dissabte el 1r equip de la Cala al camp de l’Alcanar. Els caleros es van trobar un equip local molt intens, motivat per la gran quantitat d’espectadors assistents arran de la presentació del futbol base canareu. Amb una pressió molt forta, als caleros se’ls va fer molt difícil donar fluïdesa al joc i es va accentuar amb un gol de l’Alcanar des de pràcticament el mig del camp.

A més els de l’Ametlla de Mar van fallar un penal. No va ser fins a l’inici de la segona part quan els caleros van aconseguir empatar. Quan millor jugaven els visitants, una nova errada va propiciar el 2 a 1, gol que va afectar-los molt. Van haver d’arriscar en el tram final i van aconseguir empatar el partit. Marc Brull va ser l’autor dels dos gols. Tal com es va desenvolupar la jornada, l’entrenador Xavi Subirats dona l’empatar per bo.

Així i tot, els resultats de la jornada a la 3a catalana, no han estat negatius pels caleros, que es mantenen tercers a només tres punts del líder, l’Amposta.

Per la seva part el filial que juga a la 4a Catalana, va empatar a 1 gol al camp de la Torre de l’Espanyol. Els caleros no es van adaptar al camp de terra i van haver de remuntar un gol inicial dels locals a la primera mitja hora de joc. Abans del descans van desaprofitar per manca d’encert diverses ocasions per empatar i fins i tot posar-se per davant. Amb molta fortuna, i l’ajuda del porter local, els de l’Ametlla de Mar van empatar a la meitat de la 2a part. Jordi Subirats To lamenta la manca d’encert.

El punt sumat fa caure als de l’Ametlla de Mar a la 8a posició de la classificació, però es manté a només tres punts del líder que ara és el filial de la Cava.

Comparteix