Per a Entesa, ni el Pla d’Ajust ni l’informe d’intervenció obligaven l’equip de govern a apujar impostos

Comparteix

El portaveu d’Entesa va criticar que l’actual govern no crides a l’oposició per debatre el tema i buscar altres fórmules més justes i menys lineals.

Entesa per la Cala culpa l’actual equip de govern a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar de no voler arribar a un consens més ampli i just a l’hora d’aprovar la pujada de l’IBI, les escombraries i l’ocupació de via pública.

Entesa per la Cala, actualment a oposició, va tornar a culpar a l’actual govern municipal format per Junts i el PSC, d’amagar-se darrere d’un pla d’ajust que si bé va reconèixer que va fer l’anterior govern, segons el seu portaveu Antonio Espuny, no els obligava a prendre una decisió, que va qualificar de voluntat política.

Segons Espuny, ni l’informe d’intervenció que preveia i aconsellava un necessari increment dels impostos, obligava l’actual govern a fer els ja anunciats increments, ja que s’haguessin pogut ajustar altres partides del pressupost per evitar fer aquest pas, tal com va dir, va fer l’anterior equip de govern del qual formava part Entesa, amb altres plans d’ajust realitzats.

El portaveu d’Entesa va criticar que l’actual govern no crides a l’oposició per debatre el tema i buscar altres fórmules més justes i menys lineals. Antonio Espuny.

Respecte al tema de Base, Espuny considera molt negatiu per a l’economia municipal que l’actual equip de govern s’estigui segons ell, plantejant posar la gestió de la recaptació municipal en mans d’aquest servei de la Diputació de Tarragona, ja que significaria haver de pagar a Base la meitat del que es recaptarà amb l’increment d’impostos.

El representant d’Entesa també va veure com una estratègia política el contenciós posat contra la venda d’una parcel·la a la zona comercial de l’entrada del poble, per un exregidor de C’s en l’anterior mandat. Segons Espuny l’objectiu d’aquesta maniobra fou el de posar en dificultats econòmiques la gestió de l’anterior govern, sense preveure les conseqüències.

Per últim Espuny es va mostrar convençut que el requeriment de 52 M€ contra l’Ajuntament presentat per uns propietaris d’uns terrenys de la 2a fase de 3 Cales, no representarà cap conseqüència per a l’Ajuntament.

Segons el regidor d’Entesa, l’anterior equip de govern sempre va actuar sota els criteris de la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat de Catalunya a qui va traspassar qualsevol responsabilitat.

Comparteix